U maakt  schilderijtjes van 10x10 cm  en daarvoor gebruiken we de techniek Mixed Media. Dit is een combinatie van verschillende technieken( schilderen,  spuiten, plakken)  met verschillende materialen (acrylverf, plaatjes, papier, kantjes). Dit alles in laagjes over elkaar. Doordat u uw eigen teksten verwerkt  ontstaan er unieke, persoonlijk schilderijtjes. Als u klaar bent met het gebruik van verf en decoratiematerialen, kunt u het geheel voorzien van een laagje lak, waardoor er na drogen een soort glasachtig effect ontstaat.

U hoeft niet creatief te zijn of ervaring te hebben met schilderen. Deze activiteit is voor iedereen met een goede handfunctie en een beetje durf!

 

Mogelijkheden:

 

Workshop één 10x10tje

 

Workshop twee 10x10tjes

 

Workshop drie 10x10tjes

 

Ongeveer 3 – 3 ½  uur € 17,50 p.p

Bij mij thuis: max 4 personen.

U formeert een groepje, datum in overleg.

Ongeveer 4 – 4 ½  uur € 33,50 p.p

Bij mij thuis: max 4 personen.

U formeert een groepje, datum in overleg.

Twee dagdelen € 48,50 p.p

Bij mij thuis: max 4 personen.

U formeert een groepje, data in overleg.

Op locatie: maximaal 40 personen (bijv. teambuilding). 

Prijsberekening n.a.v. de wensen. Datum in overleg.

Op locatie: maximaal 20 personen (bijv. teambuilding).

Eventueel inclusief lunch.

Prijsberekening n.a.v. de wensen. Datum in overleg.

 

Indien locatie geschikt is kan het ook bij iemand thuis. Gastvrouw betaalt dan € 14,50 bij groep van 8 personen en zorgt voor koffie.

Indien locatie geschikt is kan het ook bij iemand thuis. Gastvrouw betaalt dan € 28,00 bij groep van 8 personen en zorgt voor koffie en fris.

Indien locatie geschikt is kan het ook bij iemand thuis. Gastvrouw betaalt dan € 43,50 bij groep van 8 personen en zorgt voor koffie en fris.