"Het creatief proces draait geheel en al om het begrijpen en overwinnen van weerstanden en begrenzingen in jezelf."

 

Van harte welkom op mijn site!

Mijn naam is Jolande Leurink. Ik maak kleurrijke schilderijen waar je naar wilt blijven kijken en waar je steeds iets nieuws in ontdekt.

Ik werk meestal niet met een vooropgezet plan. Mijn kleurrijke schilderijen bestaan uit vele lagen over elkaar waardoor diepte en diepgang ontstaan.Vaak zijn het allemaal losse lagen, losse teksten en losse vormen die uiteindelijk samen één geheel vormen. Ik maak o.a. gebruik van acrylverf, inkt, draden, stoffen, plaatjes en foto’s. Kenmerkend voor mijn werk is een dikke laag lak op verschillende delen van de schilderijen waardoor er een glasachtig effect ontstaat. Teksten spelen een belangrijke rol in mijn werk. Soms heel duidelijk zichtbaar, soms verscholen, maar altijd aanwezig.

Een schilderij is voor mij interessant als je niet in één keer alles ziet. Als je blijft kijken, je verwondert, je afvraagt wat dat is of wat daar staat. Weer iets ziet dat je tot nu toe niet gezien had. Dan is het interessant, blijft het boeiend.

Meer over mij kun je lezen op de pagina 'Biografie'. Ben je benieuwd naar mijn schilderijen? Ga dan meteen naar de 'Galerie'.

Ik zou het fijn vinden om in het gastenboek te lezen wat je van mijn werk vindt. Wil je op de hoogte blijven van alles wat ik doe op kunstgebied, like dan mijn Facebookpagina: Jolande Leurink Art.

Ik hoop dat mijn werk je inspireert!